STUDENTSKI KULTURNI CENTAR NOVI SAD


- ELEMENTAL U BEOGRADU I NOVOM SADU

Beograd, Božidarac, 8. mart, 21h
Novi Sad, skcns Fabrika, 9. mart, 21h

Na zahtev brojnih fanova, jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, grupa Elemental, vraća se u Srbiju!
Na koncertima koje će održati pod nazivom ,,Vertigo - konačni obračun” u Beogradu, 8.marta na Božidarcu, i u novosadskoj Fabrici, 9. marta, bend se, posle trogodišnje promocije širom regiona,  i zvanično oprašta od svog poslednjeg albuma. Ovom prilikom ovdašnjoj publici predstaviće i neke od novih pesmama koje će se naći na novom, šestom  studijskom izdanju  planiranog za izlazak na proleće.
I posle hit singlova ,,Priroda i društvo”, ,,Malena”, ,,Ljuljaj brod”, ,,Reži me” sa još uvek, aktuelnog i nagrađivanog albuma  ,,Vertigo”, Elemental dokazuje da će nastaviti da opravdava velika očekivanja svoje publike širom regiona. Spot sa novog albuma za pesmu ,,Neustrašivi”, koji je nedavno doživeo svoju MTV premijeru, za manje od nedelju dana na YouTube-u je pregledalo skoro 11.000 fanova Elementala, a pesma je već dospela i na sve relevantne top liste širom Hrvatske.
I na beogradskom i na novosadskom koncertu podrška če biti pančevački sastav Iskaz, koji su i pre godinu dana bili gosti Elementala na njihovom rasprodatom koncertu u Božidarcu.
Ulaznice za beogradski koncert će se naći u prodaji od 8. februara po ceni 800 dinara u pretprodaji,  a 1.000 din. na dan koncerta (Božidarac) (prodajno mesto: prodavnica ploča Pinball Wizard Redcords, TC Eurocentar).
Pretprodaja ulaznica u Novom Sadu počinje 5. februara 2013, u CD Shop-u Mungos, koji se nalazi u  Ulici Zmaj Jovinoj 2 (pasaž). Cena ulaznica u pretprodaji  je 600, a na dan koncerta 800 din.  


- Otvaranje izložbe "Ritam Evrope- Kontrasti"

i konferencija za novinare povodom otvaranja novog internacionalnog umetničkog konkursa

SKCNS Fabrika 12.2.2013. u 12 časova

Bulevar Despota Stefana 5 Novi Sad

Studentski kulturni centar Novi Sad poziva Vas na otvaranje izložbe "Ritam Evrope -Kontrasti" u Fabrici, programskom prostoru SKCNS-a, koja će biti zvanično otvorena 12. februara u 12 časova. Izložba se sastoji od odabranih radova sa konkursa "Ritam Evrope - Kontrasti", među kojima su nagrađeni i pobednički radovi autora Nenada Gucunje u kategoriji plakat i Marije Crveni u kategoriji fotografija.

Na otvaranju izložbe biće predstavljen novi internacionalni umetnički konkurs "Ritam Evrope - Poetika bez granica". Ovi konkursi su prateći program festivala "Ritam Evrope" koji organizuje i producira Studentski kulturni centar Novi Sad. Ritam Evrope! je manifestacija kojom obeležavamo 09. maj, Dan pobede nad fašizmom i Dan Evrope. Manifestacija Ritam Evrope! obuhvata niz kulturnih dešavanja, od izložbi, tribina, svirki i govornih programa do velikog koncerta na Trgu slobode i tokom godina je postala jedna od najprepoznatljivijih manifestacija tog tipa u regionu.- 15. februar URBAN & 4 u FabriciOMLADINSKI CENTAR CK13


Pogledajte program za decembar ovde.


CRNI BIKKLUB QUARTER

Kineska četvrt, Bulevar despota Stefana 5

Pogledajte program ovde.

http://www.facebook.com/ClubQuarter
http://twitter.com/ClubQuarterKULTURNI INFORMATIVNI CENTAR FUTOG

Pogledajte program za mart ovde.


AMERIČKI KUTAK

Pogledajte program za mart ovde.